Articole

Zafir

O nouă pasiune.

Ramona Bulzan

Hai să vorbim puțin despre ce ne dorim să facem dar nu am făcut sau gustat niciodata. Noua mea pasiune sunt ZEFIRELE. Stau ore în șir să urmăresc reels-uri pe...

O nouă pasiune.

Ramona Bulzan

Hai să vorbim puțin despre ce ne dorim să facem dar nu am făcut sau gustat niciodata. Noua mea pasiune sunt ZEFIRELE. Stau ore în șir să urmăresc reels-uri pe...

Despre cuptoare/O scurtă introducere a cuptorului

Despre cuptoare/O scurtă introducere a cuptorului

Ramona Bulzan

Fiind un echipament foarte funcțional și practic, cuptorul este utilizat la scară largă atât în cofetărie/patiserie, bucătăria comercială cât și în gospodărie în zilele noastre. Din ce în ce mai...

Despre cuptoare/O scurtă introducere a cuptorului

Ramona Bulzan

Fiind un echipament foarte funcțional și practic, cuptorul este utilizat la scară largă atât în cofetărie/patiserie, bucătăria comercială cât și în gospodărie în zilele noastre. Din ce în ce mai...

Despre Tarte

Despre Tarte

Ramona Bulzan

Se crede că tartele își au originile in secolul al XVI-lea, ele fiind umplute cu fructe, carne sau brânzeturi. Au devenit foarte populare in Statele Unite ale Americii in secolul...

Despre Tarte

Ramona Bulzan

Se crede că tartele își au originile in secolul al XVI-lea, ele fiind umplute cu fructe, carne sau brânzeturi. Au devenit foarte populare in Statele Unite ale Americii in secolul...

Despre ingrediente

Despre ingrediente

Ramona Bulzan

Crearea unui desert este o experiență încântătoare care combină precizia cu creativitatea și cu puțină știință. Fie că ești un cofetar începător sau un cofetar cu experiență, înțelegerea ingredientelor esențiale...

Despre ingrediente

Ramona Bulzan

Crearea unui desert este o experiență încântătoare care combină precizia cu creativitatea și cu puțină știință. Fie că ești un cofetar începător sau un cofetar cu experiență, înțelegerea ingredientelor esențiale...

Despre creme/umpluturi

Despre creme/umpluturi

Ramona Bulzan

După cum bine știm există mai multe tipuri de umpluturi, de la gusturi diferite, până la texturi și arome diferite. Unele creme sunt mai agreate de unii ca de alții...

Despre creme/umpluturi

Ramona Bulzan

După cum bine știm există mai multe tipuri de umpluturi, de la gusturi diferite, până la texturi și arome diferite. Unele creme sunt mai agreate de unii ca de alții...

Sfaturi pentru copt

Sfaturi pentru copt

Ramona Bulzan

Aici, am făcut o scurtă prezentare a celor mai importante sfaturi pentru coacere pentru a deveni un bun cofetar.

Sfaturi pentru copt

Ramona Bulzan

Aici, am făcut o scurtă prezentare a celor mai importante sfaturi pentru coacere pentru a deveni un bun cofetar.